Defenderi për çdo skenar

Defenderi ishte gjithmonë një mjet i gatshëm për të gjitha kushtet e terrenit dhe motit, por @islanddefender vendosi të shtojë disa detaje shtesë.

 

Ata bënë versionin e tyre për çdo skenar të mundshëm. Swipe dhe zgjidhni versionin më të mirë. __ Nëse doni të shkoni Above and Beyond - vizitoni showroomin tonë Jaguar & Land Rover pranë Mektrin Motors hashtag#LandRover hashtag#LandRoveralbania hashtag#mektrinmotors hashtag#LandRoverDefender hashtag#Defender hashtag#Aventure hashtag#Offroad hashtag#Driving

Services

07 July 2015
14 January 2015
20 July 2012
20 July 2012
20 July 2012

About Mektrin

29 September 2017
20 July 2012
20 July 2012
20 July 2012
20 July 2012

Address & Contacts

LinkedIn  
Address: Highway Durres-Tirane, KM 6.
2000. Durres, Albania
Phone:
+355 69 7050800
E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.