Është momenti për të ndërruar fshirëset e xhamit dhe antifrizën?

Është momenti për të ndërruar fshirëset e xhamit dhe antifrizën? 

Kjo është oferta që të përshtatet ty!

Përfito 25 Euro ulje me blerjen e setit të fshirëseve të xhamave dhe antifrizës pranë Mektrin Motors.

Perveç kesaj, ti përfiton edhe kontrollin e makinës tënde falas. Rezervo orarin tënd në numrin: +355 69 70 50 454

*E vlefshme për çdo automjet hashtag#flashsale25 hashtag#mektrinmotors

Services

07 July 2015
14 January 2015
20 July 2012
20 July 2012
20 July 2012

About Mektrin

29 September 2017
20 July 2012
20 July 2012
20 July 2012
20 July 2012

Address & Contacts

LinkedIn  
Address: Highway Durres-Tirane, KM 6.
2000. Durres, Albania
Phone:
+355 69 7050800
E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.