Origjina e Mjeteve

Mektrin Motors eshte Perfaqesues Zyrtar I Jaguar & Land Rover, Volvo Car, Renault Trucks dhe Volvo Trucks. Si i tille, ka detyrimin dhe privilegjin qe mjetet e ketyre markave ti importoje nga prodhuesit e tyre perkatesisht ne Mbreterin e Bashkuar, Suedi dhe ne vende te tjera te BE ku keto prodhues te medhenj kane fabrikat e tyre.

Flota e mjeteve te Mektrin Motors perbehet dhe nga automjetet te markave te tjera, te reja dhe te perdorura, qe importohen ne vende te ndryshme te BE si rrjedhoje e bashkepunimt me partneret tane te ketij sektori, Mektrin Motors ka nje historik te sukseshem ne tregtimin e automjeteve gjate ketyre viteve qe operon, duke krijuar nje besim dhe reputacion te larte tek klientet e tij.

Suksesi i cilesise dhe garancise se mjeteve qendron ne faktin qe te gjitha keto mjete te importuara kalojne nepermjet nje procesi kontrolli te detajuar perpara se te prezantohen tek klientet.

Faqja Zyrtare www.mektrin.al eshte e perditesuar me mjetet ne stock si dhe me ofertat me te reja qe ka kompania ne cdo kohe.

Rreth Mektrin

29 Shtator 2017
28 Janar 2013
20 Korrik 2012
20 Korrik 2012
20 Korrik 2012

Adresa & Kontakte

LinkedIn

Autostrada Durres-Tirane, KM 6.
Xhafzotaj, Durres
2000 Albania

Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel:   +355 69 70 50 800