Sherbime Periodike

Shërbime Periodike – Jaguar Land Rover

Cdo makinë Jaguar & Land Rover duhet të marrë shërbimin e merituar dhe cdo shërbim bëhet nga teknikë të trajnuar, duke përdorur vetëm pjesë origjinale dhe vaj Castrol sintetik per te ruajtur performancën e makinës tuaj. Shërbimi Periodik i kryer në kohë nuk është vetem shërbim i domosdoshëm por ai ndihmon në parandalimin e problemeve si dhe rritjen e vlerës së makinës tuaj.

Gjithashtu gjatë vizites tuaj, ne do të bëjme një kontroll dhe diagnostikim të të gjithë sistemeve të makinës suaj.

Ne ju sigurojmë se teknikët tanë janë të trajnuar për të njohur makinën tuaj më shume se cdo kush tjetër.

 

Shërbime Periodike – Volvo

Asnjë nuk kujdeset për Volvon tuaj më mirë se ne. Me planifikimet e Sherbimeve Periodike Volvo, ju mund të jeni të sigurt se makina  juaj do të vazhdojë të performojë si e re edhe mbas shumë viteve.

Për të pasur një informacion sa më të plotë rreth mjetit tuaj, në do të bejmë një kontroll të detajuar  të automjetit që perfshin kontrollin fizik dhe atë elektronik. 

Ne ju sigurojmë se teknikët tanë janë të trajnuar për të njohur makinën tuaj më shumë se cdo kush tjetër.

 

Shërbime Periodike – Mektrin Motors

Mektrin Motors ka një experiencë të gjatë dhe te suksesshme në shërbim të klientëve te saj. Mekanikët dhe Inginierët tanë janë te specializuar për tu kujdesur për automjetin tuaj të markave të ndryshme, si Mercedes Benz, Smart, BMW etj, për t’ju ofruar Shërbimet Periodike por dhe më gjerë.

 

Deshironi te kryeni sherbimet periodike? Kliko për të rezervuar.

 

Rreth Mektrin

29 Shtator 2017
28 Janar 2013
20 Korrik 2012
20 Korrik 2012
20 Korrik 2012

Adresa & Kontakte

LinkedIn

Autostrada Durres-Tirane, KM 6.
Xhafzotaj, Durres
2000 Albania

Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel:   +355 69 70 50 800